Flevo Dance Wear

De passie, De kennis, De merken.

17 jaar geleden zijn wij vanuit een passie voor dans Flevo Dance Wear gestart, met het doel om de dansers in Nederland een betere en bredere keuze in dansartikelen te geven.

Door de liefde voor het dansvak en veel contacten met zowel de amateurscholen als de professionele gezelschappen hebben we veel kennis vergaard over de kwaliteit, achtergronden en technieken die er in de danswereld zijn.

Wij zijn voorraad houdend, dit betekent dat wij veel artikelen in het magazijn op voorraad hebben liggen waardoor wij snel kunnen leveren . Mede hierdoor mogen we het NDT en Introdans tot onze vaste klanten rekenen.

Wij hechten veel waarde aan goed advies en goed passende kleding en schoenen. Al onze winkel medewerkers hebben daarom danservaring op amateur of professioneel niveau, zodat u altijd een eerlijk en duidelijk advies krijgt.

Special orders , het naai atelier

 

Via het naai-atelier van Flevo Dance Wear is het mogelijk de special orders te bestellen voor zowel groepen als enkele stuks. Dit is kleding die speciaal door ons gemaakt wordt op maat voor bv wedstrijden of voorstellingen . Daarnaast wordt bij ons in het naaiatelier het merk Danse d'Ariane gemaakt. Hierdoor kunnenwij zeker zijn dat Dance dÁriane kleding Kinderarbeid vrij is. Ook hierbij staat de kwaliteit van de stoffen en de afwerking bovenaan.

Meerdere merken , meer keus.

 

Danskleding en schoenen zijn vaak zo persoonlijk dat wij het belangrijk vinden om onze klanten een ruime keuze te bieden.

Wij zijn daarom altijd op zoek naar nieuwe merken en ontwikkelingen. We blijven de kwaliteit van de merken die wij in ons assortiment hebben controleren om er zeker van te zijn dat u altijd de beste materialen krijgt.