Welkom op de site van Flevo Dance Wear

 

De passie, de kennis, de merken

De danswinkel waar de danser centraal staat. Met vier winkels in Nederland in Amsterdam, Almere, Zwolle en Den Haag, proberen we steeds meer dansers te bereiken. Daarnaast blijven we zoeken over de hele wereld naar nieuwe merken en ontwikkelingen op dansgebied.

 

Spitzen passen op afspraak

Aangezien het aanmeten van spitzen een specialisme is, verkopen we geen spitzen via het internet, tenzij u exact weet welke spitz u wilt hebben.

In een van onze winkels kunt u na het maken van een afspraak uw spitzen aan komen passen.

Voor het aanmeten hebben we een deel van de winkel speciaal ingericht. Hier kunt in alle rust de juiste spitz passen. Dit gebeurt altijd onder begeleiding van een specialist. Zij heeft hiervoor trainingen gevolgd bij de diverse spitzenmakers en en zijn daarnaast ook nog opgeliede dansdocent ZIj passen o.a. ook spitzen bij de Nationale Balletacademie Amsterdam en Het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.

Lees verder

Nieuws Pagina

Hier vindt u de laaste nieuwtjes omtrend de winkels, nieuwe collecties en bijzondere acties. Daarnaast kunt u hier de diverse uitvoeringen en open dagen vinden van de Nederlandse opleidngen en gezelschappen. Ook Amateur voorstellingen bij u in de buurt worden hier aangekondigd.

Lees verder