Spitzen aanpassen , een vak apart !

Voor het aanpssen van spitzen moet altijd voldoende tijd genomen worden. Het is onmogelijk om een goede spitz via het internet te bestellen zonder dat u deze aan uw voet heeft gehad. Voor het aanpassen van spitzen wordt door ons altijd een half uur uitgetrokken. Dit is nodig om alle spitzen die wij voorradig hebben door te kunnen passen en een afgewogen keuze te kunnen maken.

De ervaring van diegene die de spitzen aanpast is hierbij onmisbaar. Zij kan u de verschillen aangeven van de verschillende merken , maar ook tussen de verschillende modellen van één merk. Door deze ervaring en kennis worden we vaak uitgenodigd door Academie's, balletscholen en gezelschappen door het hele land om daar de spitzen te komen aanpassen.

Als u een afspraak wilt maken om spitzen aan te passen In de lokaties Almere, Den Haag, en Zwolle, neem dan contact met ons op via de mail , of belt u ons op 036-5220354.

Wilt u als docent ons uitnodigen om voor uw groepen spitzen aan te laten passen dan kunt u ook contact opnemen via het bovenstaande E-mail adres en telefoonnummer.

Voor de lokatie Amsterdam kunt u rechtstreeks met de winkel in Amsterdam contact opnemen via de Mail, of telefoon 06-39643345